ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Russian  Combat  System

Το Ρωσικό Μαχητικό Σύστημα STORM λειτουργεί ως τμήμα του Dynamo Club. Το Dynamo Club (επίσημος τίτλος: Δυναμό Παλαιού Φαλήρου) σήμερα είναι σύλλογος αναγνωρισμένος από το κράτος, με σκοπό «τη μελέτη και διάδοση της ρωσικής μαχητικής τέχνης και αθλητικής και στρατιωτικής ιστορίας» και επίσημο αντικείμενο την «αθλητική και ψυχαγωγική εκπαίδευση».

To Dynamo Club ξεκίνησε ως ομάδα προπόνησης το 2007 στον Βύρωνα, από τον Σπύρο Κατσιγιάννη, με αρχικό αντικείμενο την προπόνηση στο Systema (γραμμή Ryabko/Vasiliev). Η αρχική ομάδα στην συνέχεια χωρίστηκε στο αθηναϊκό της τμήμα, που πήρε το όνομα Ομάδα Προπόνησης Αθήνας της Ρώσικης Πολεμικής Τέχνης και λειτούργησε ως το 2013 με επικεφαλής τον Βασίλη Σταματίου, και την σχολή που ίδρυσε ο Σπύρος Κατσιγιάννης στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας (2007-2012), αρχικά ως “Systema Gothenburg” και έπειτα ως Dynamo Club Russian Martial Art, που έδωσε και το όνομα στη σημερινή μας σχολή.

Με την σημερινή μορφή και υπόσταση, το Dynamo Club λειτουργεί από το 2013.

 

Βασίλης Σταματίου

Βασίλης Σταματίου

Ο Βασίλης Σταματίου ασχολήθηκε πρώτα με τις φιλιπινέζικες πολεμικές τέχνες (Vital Kali, Panantukan) και την πυγμαχία (boxing), και ξεκίνησε να προπονείται στη ρώσικη πολεμική τέχνη το 2006, υπό τον Σπύρο Κατσιγιάννη. Ως σήμερα έχει μελετήσει διάφορα στυλ της ρώσικης πολεμικής τέχνης (Systema, Combat Sambo, ROSS, Homo Ludens, Izvor, Combat Systema) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Λετονία, Δανία, Γερμανία), έχοντας προπονηθεί και μαθητεύσει με εκπαιδευτές τους Mikhail Grudev, Mikhail Ryabko, Vladimir Vasiliev, Vadim Kolganov, Alex Kostic, Daniil Ryabko, Andreas Weitzel και Σπύρο Κατσιγιάννη, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα πάνω σε άλλες πολεμικές τέχνες (Brazilian Jiu-Jitsu, MMA, Jeet Kune Do, Kali, Dog Brothers M.A. κ.α.).

To 2015, βασισμένος στη γνώση που συγκέντρωσε μέσα από τη μελέτη και έρευνα στις διάφορες εκδοχές της ρωσικής πολεμικής τέχνης, ίδρυσε το Ρωσικό Μαχητικό Σύστημα STORM.

Ο Σπύρος Κατσιγιάννης είναι ο ιδρυτής της διδακτικής και προπονητικής μεθοδολογίας Dynamo Concepts για τη διδασκαλία πολεμικών τεχνών και τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης. Είναι εκπαιδευτής σε μία σειρά από συστήματα πολεμικών τεχνών, ανάμεσα τους και δύο ρωσικά συστήματα (Systema και ROSS), προπονητής αθλητικής εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης, με πιστοποιήσεις από σημαντικούς διεθνείς και ελληνικούς φορείς, ανάμεσα τους και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Γιά ένα πιό πλήρες βιογραφικό του Σπύρου Κατσιγιάννη, διαβάστε εδώ.

Ο Σπύρος Κατσιγιάννης είναι υπεύθυνος του τμήματος προπόνησης kettlebells, δύναμης και fitness του Dynamo Club.

Σπύρος Κατσιγιάννης

Σπύρος Κατσιγιάννης

Γιά διοργάνωση σεμιναρίων σε άλλες σχολές ή άλλες πόλεις της Ελλάδας μπορείτε να επικοινωνήσετε :

– Βασίλης Σταματίου (STORM Russian Combat System) : 6976 615620, info@stormsystem.gr

– Σπύρος Κατσιγιάννης (kettlebells, fitness και conditioning) : 6946 829482, info@dynamo-kettlebells.com

Pin It on Pinterest