ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Combat  System

 

Το Ρωσικό Μαχητικό Σύστημα STORM λειτουργεί ως τμήμα του Dynamo Club. Το Dynamo Club (επίσημος τίτλος: Δυναμό Παλαιού Φαλήρου) είναι σύλλογος αναγνωρισμένος από το κράτος, με σκοπό «τη μελέτη και διάδοση της ρωσικής μαχητικής τέχνης και αθλητικής και στρατιωτικής ιστορίας» και επίσημο αντικείμενο την «αθλητική και ψυχαγωγική εκπαίδευση». Ως επίσημος σύλλογος, το Dynamo Club λειτουργεί από το 2013.

Βασίλης Σταματίου

Βασίλης Σταματίου

Ο Βασίλης Σταματίου ασχολήθηκε αρχικά με τις φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες και την πυγμαχία, για να ξεκινήσει την μαθητεία του στη Ρωσική πολεμική τέχνη στα τέλη του 2005, με δάσκαλο τον Σπύρο Κατσιγιάννη. Στην πορεία των ετών μελέτησε διάφορες σχολές της Ρωσικής πολεμικής τέχνης (Systema, ROSS, Izvor, Combat Sambo, NeoCombat) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας μαθήματα με δασκάλους όπως οι Mikhail Grudev, Dmitri Vlasov, Mikhail Ryabko, Vladimir Vasiliev, Vadim Kolganov, Alex Kostic, Daniil Ryabko και Andreas Weitzel.

To 2015 ίδρυσε το Ρωσικό Μαχητικό Σύστημα STORM.

Εκτός από τις πολεμικές τέχνες, ο Βασίλης Σταματίου έχει επίσης ασχοληθεί επαγγελματικά με την δημοσιογραφία (στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο), την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών και την μουσική διδασκαλία. Είναι άριστος γνώστης της αγγλικής και της ισπανικής γλώσσας.

Ο Σπύρος Κατσιγιάννης είναι ο ιδρυτής της διδακτικής και προπονητικής μεθοδολογίας Dynamo Concepts για τη διδασκαλία πολεμικών τεχνών και τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης. Είναι εκπαιδευτής σε μία σειρά από συστήματα πολεμικών τεχνών, ανάμεσα τους και δύο ρωσικά συστήματα (Systema και ROSS), προπονητής αθλητικής εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης, με πιστοποιήσεις από σημαντικούς διεθνείς και ελληνικούς φορείς, ανάμεσα τους και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Είναι επίσης αντιπρόεδρος της International Kettlebells Marathon Federation, προπονητής αθλητών του power lifting και του kettlebell sport με πολλές διεθνείς διακρίσεις, και συγγραφέας συγγραμάτων και βιβλίων για την αθλητική εκπαίδευση και προπονητική.

Ο Σπύρος Κατσιγιάννης είναι υπεύθυνος του τμήματος προπόνησης kettlebells, power lifting και fitness του Dynamo Club και επιβλέπων προπονητής του προγράμματος ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης του Ρωσικού Μαχητικού Συστήματος STORM.

ΥΓ: Ο Σπύρος Κατσιγιάννης απεβίωσε στις 12/1/2022. Το Μαχητικό Σύστημα STORM θα αναγνωρίζει πάντα την τεράστια προσφορά του στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα, στην εξέλιξη της Ρωσικής πολ. Τέχνης στην Ελλάδα και στα αθλήματα δύναμης, τιμώντας τη μνήμη και την πολύτιμη αθλητική και προπονητική κληρονομιά του.

Σπύρος Κατσιγιάννης

Σπύρος Κατσιγιάννης

Γιά διοργάνωση σεμιναρίων σε άλλες σχολές ή άλλες πόλεις της Ελλάδας μπορείτε να επικοινωνήσετε :

– Βασίλης Σταματίου (STORM Russian Combat System) : 6976 615620, info@stormsystem.gr

– Σπύρος Κατσιγιάννης (kettlebells, fitness και conditioning) : 6946 829482, info@dynamo-kettlebells.com

Pin It on Pinterest